Wij zijn

Wij zijn een team van professionals gevestigd in Havelte (NL). Resultaatgerichte denkers en doeners, met liefde voor het vak. Samen met onze klanten werken wij elke dag aan succes. Als u wilt, ook met u!

Succes is een permanent proces

Bij Weide is succes het resultaat van doelgericht teamwork. Van betrokkenheid en bevlogen creativiteit, van know how en de juiste combinatie van factoren.

Weide als organisatie

Vanuit Havelte (of, indien gewenst, elders in West-Europa) bedienen wij zowel internationale merken als beginnende bedrijven. Overzicht, intensieve interactie met de opdrachtgever en multidisciplinair teamwork zijn kenmerkend voor het Weide-gevoel. Net als analytisch vermogen, een scherp oog voor detail en een goed gevoel voor de juiste verhoudingen.

Weide transformeert marketinguitdagingen in creatieve concepten, geeft uitvoering aan alle uitingen ervan en begeleidt opdrachtgevers naar nieuwe marktkansen. Enthousiast en ambitieus.

Partnership

Partners voor de lange termijn

Wij zien samenwerken met onze opdrachtgevers als een partnership. Dus blijven we ook na een oplevering met u meedenken, zodat u optimaal van uw investering profiteert.

Communication

Korte communicatielijn

Wij houden van korte lijnen en efficiënt werken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De weg van A naar B moet zo kort en effectief mogelijk zijn. Zo komen we snel tot het beste resultaat.

Map

Werken bij weide

Wat betekent werken bij Weide?

  • Wij houden van uitgeslapen mensen met frisse ideeën. Daarom hebben we flexibele uren en kan je werken tussen 08.00 – 18.00 ’s avonds.

  • Een dag slechte koffie is een dag niet geleefd. Daarom is onze Vibiemme Mercury 2 met Illy bonen onze grote vriend.

  • Laten we het zo zeggen: Work hard, play hard. Bij Weide wordt hard werken altijd beloond, zowel persoonlijk als in de vorm van verantwoordelijkheden.

  • Een echt Weide teamlid houdt van problemen. Wij eten ze rauw voor ontbijt.

Openstaande stages en vacatures

Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures. Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom. Wij hebben bijna een continue behoefte aan gemotiveerde slimme mensen.

Onze klanten zijn onze vrienden