Alpiner lifestyle in optima forma. Design in vele details. Oostenrijkse identiteit in een eigentijds jasje. Dat is Hotel Lün in Brand, Vorarlberg. Samen met het hotel werkte Weide deze kwaliteiten uit tot een kansrijke (online) positionering, die Hotel Lün een voorsprong geeft op concurrenten. En die het hotel zelf ook helemaal waarmaakt, omdat het fantastische ratings en reviews krijgt op de meest relevante beoordelingssites.

Hotel Lün en Weide werken samen om aan alle verwachtingen te voldoen!

Identiteit

Van Lün maakten we een lifestyle hotel, waar het welbevinden van gasten centraal staat en kwaliteit met een persoonlijke touch voorop. Logo, huisstijl, fotografie, grafische styling en website komen van Weide. Oók dat kleine vogeltje, dat voor een ludieke knipoog in het strakke geheel staat. Waardoor de daadwerkelijke identiteit van het hotel naadloos overgaat in de presentatie. En de exposure de positiviteit weerspiegelt waarmee Hotel Lün zijn gasten verwent. Gasten uit heel Europa, want liefhebbers van kwaliteit spreken allemaal dezelfde taal. Ook al zingt elk vogeltje zoals het gebekt is.

Kamers overzichtelijk in beeld

Een bijzonder feature is dat Weide de kamers van Hotel Lün op de hotelwebsite overzichtelijk in beeld heeft gebracht. Eindeloos klikken is niet nodig: het overzicht van alle kamertypes is direct beschikbaar, inclusief onderlinge verschillen en bijzonderheden per individuele kamer.

Aanstaande gasten kunnen vanaf de pagina rechtstreeks een aanvraag doen en meteen boeken. Naar eigen inzicht en voorkeur, met de juiste prijs, periode en kamer van hun keuze in beeld. Dat onderstreept de persoonlijke identiteit, maar ook het unieke karakter van Hotel Lün.

Ratings en recensies

Ratings en recensies zijn voor ieder hotel en dus ook voor Lün buitengewoon belangrijk. Want tevreden gasten zijn de beste ambassadeurs. Daarom communiceert Weide de excellente ‘rapportcijfers’ van het hotel op elke pagina van de website. Waarmee dan weer een bewijs wordt geleverd van het feit dat Hotel Lün waarmaakt wat zij belooft – en waardoor steeds meer gasten geïnspireerd raken om de kwaliteiten van dit hotel zelf te ervaren.

Responsive design

Gasten benaderen de site van Hotel Lün op hun mobiele telefoon, tablet (bijvoorbeeld hun iPad) of desktopcomputer. De websites die Weide ontwerpt en bouwt passen zich soepel aan aan het apparaat dat wordt gebruikt. Waardoor alle informatie altijd goed in beeld is en bijvoorbeeld de boekingsmodule perfect en klantvriendelijk functioneert.

Responsive design, dat per device een unieke ervaring biedt, maar de essentiële en commerciële informatie van het hotel op elke resolutie effectief communiceert. En USP’s naar voren brengt om de keuze gemakkelijk te maken!