Bijzonder en exclusief kasteelhotel in het Salzburgerland. Ambiance, gastvrijheid en comfort, met een traditie die teruggaat tot het jaar 1150. Dat vraagt om eigentijdse hotelmarketing. En dus voor Weide. Weide perfectioneerde de integraliteit van product, prijs en promotie. Intensiveerde vervolgens het effectieve bereik van website en booking channels.

Identiteit

De uitstekende resultaten die Weide boekt voor Alpendreams inspireerden Schloss Mittersilll om Weide in te schakelen. En omdat onze projectmanager zélf online manager was bij een exclusief hotel in Nederland, was er direct al een match.

In de hotelmarkt draait alles om identiteit en online slagkracht. Daarom begonnen we met de exclusieve identiteit van Mittersill verder te ontwikkelen. Om vervolgens een website neer te zetten die internationaal overtuigt. En die de sleutel vormt tot succes van dit comfortabele Schlosshotel. Ontwerp, fotografie, navigatie, boekingsmogelijkheden en uitstraling dragen daar integraal aan bij.

Inspirerende website

Kameroverzicht

Iedere kamer bij Mittersill heeft een eigen karakter. Weide maakte het mogelijk om direct alle kamerfoto’s te kunnen zien op één overzichtspagina. Zo zijn de verschillen snel zichtbaar. Eenvoudige navigatie met behulp van de pijltjes. De gast kiest de kamer(s) van zijn of haar voorkeur, afgestemd op uitrusting en ambiance.

Een bijzondere feature, helemaal in lijn met de uniciteit van dit hotel en met de individuele service die Mittersill kenmerkt. Van deze faciliteit maken gasten van het hotel dan ook veelvuldig gebruik.

Koppelingen naar externe boekingsmodules

Dankzij naadloze koppelingen naar externe boekingsmodules toont de site van Schloss Mittersill altijd de juiste prijs voor elke periode. Geen verrassingen voor de gasten, maar hetzelfde geldt voor de hotelstaf: de medewerkers hoeven het geheel maar in één systeem bij te werken. Efficiënt en met gestroomlijnd kamerbeheer als resultaat. Dubbele boekingen worden voorkómen. De werkwijze is exact zoals bij Booking.com. Maar dan zonder de kosten voor de hotelier.

De online systematiek van Weide zorgt zo niet alleen voor een hogere bezettingsgraad en klantvriendelijkheid, maar ook voor meer efficiency achter de schermen.

Social media en e-mail marketing

Persoonlijke service als key-ingrediënt vraagt om een persoonlijke aanpak in communicatie. Weide realiseert voor Schloss Mittersill een social media traject dat veel verder gaat dan marketingverantwoorde foto’s of periodieke aanbiedingen. Relaties kunnen rekenen op individuele aandacht. Oók in de e-mail marketing, die als doel heeft contact te hebben met vaste gasten, hen op de hoogte te houden van het Schlossleben en natuurlijk… hen te inspireren om weer gauw langs te komen. Weide regisseert, coördineert en voert uit.

Responsive design

Gevonden worden is één, perfect in beeld zijn op alle devices is twee. Beide targets zijn onze missie. Weide zorgt ervoor dat de website van Schloss Mittersill optimaal in beeld is én perfect functioneert op desktop, mobiel en tablets, zoals op de iPad. Daardoor kan je bij Schloss Mittersill kamers boeken waar en wanneer je maar wilt. Op ieder apparaat is een bezoek aan de website een unieke belevenis en worden aanbiedingen gecommuniceerd. Alles conform Google Speedtest. Einfach super!