Revamo heeft zich in de afgelopen dertig jaar geprofileerd met vlamspuiten en als machinefabriek. Anno 2016 is de onderneming uitgegroeid tot een meedenkende kennispartner, na een natuurlijke wijziging in de positionering. Revamo staat nu stevig op de kaart als specialist in slijtage-oplossingen. De onderneming beheerst de kennis en techniek om slijtage van onderdelen te voorkómen en te herstellen.

Positionering

Revamo en Weide werkten de nieuwe positionering in nauwe samenwerking uit. Centraal stond daarbij de gedachte: van ambachtelijk naar oplossingsgericht, van fabriek naar kennispartner. Revamo biedt immers slijtage-oplossingen die in vele verschillende industrieën toepasbaar zijn.

En omdat elk probleem weer anders is, beschikt Revamo ook over verschillende oplossingsrichtingen. Zoals nagenoeg alle vlamspuitprocessen, lasercladden en machinale bewerkingen.

Slijtage oplossingen, slijtage sturen

Revamo heeft voor elk slijtageprobleem de juiste oplossing. Door het juiste proces te kiezen is slijtage ‘stuurbaar’. Zo is het mogelijk slijtage uit te stellen of te voorkómen.

Een andere mogelijkheid is om een onderdeel slijtwillig(er) te maken zodat vooraf bekend is welk onderdeel vervangen/hersteld moet worden. Zo helpt Revamo bij het reduceren van onderhoudskosten. Ingewikkeld probleem? Dat is waar Revamo het beste in is! Oplossingen waarvoor extra kennis, creativiteit en inventiviteit noodzakelijk zijn.

Foto en film

De juiste foto- en videostijl onderstreept het imago van Revamo als kennispartner. Daarnaast wordt een goede indruk verkregen van de beheersing van verschillende processen en technieken. De stoere website van Revamo krijgt kleur en komt in beweging dankzij doeltreffend beeldmateriaal, waarvan Weide de productie begeleidde.

Case studies

Om het aantal maatwerkaanvragen verder te laten stijgen, zijn aan de site van Revamo case studies met herkenbare problemen toegevoegd. Ze brengen vertrouwen in de kennis en vaardigheden van Revamo en leveren bewijs voor het feit dat Revamo optreedt als waardevolle kennispartner. Mede hierdoor groeit het aantal websitebezoekers nog steeds door.