Slimpie is marktleider in superlekkere, suikervrije limonadesiroop. Samen met Slimpie ontwikkelde Weide een krachtige marketing- en communicatiestrategie, gericht op kids vanaf 5 jaar. In het schap springt Slimpie erboven uit: de juiste USP’s, een scheut funfactor en een hoge attractiewaarde. Weide verzorgt de volledige merkuitstraling van Slimpie.

Van verpakking tot advertising en van abri tot website. Met resultaat!

Etiketten

Weide maakte nieuwe etiketten voor Slimpie. Voor maximaal point of sale succes. Opvallende claims, smakelijk fruit en onderscheidende kleurstellingen bepalen het beeld. Dát valt lekker op in het schap! Tussen alle me too- en huismerken bereikt Slimpie meteen een beslissend onderscheid. Martleider in suikervrij.

Een nieuw Slimpie item is Slimpie GO: siroop in een handig meeneemflesje. Voor onderweg. Zelf mixen met water, waar je maar wil. Weide ontwierp een originele ‘sleeve’ rond de squeezflesjes, waardoor ze perfect in Slimpie’s merkbeeld passen. Bouwen aan merken is ook: consequent durven zijn. Daar plukt Slimpie de vruchten van.

Advertentie en abri’s

Voor Slimpie verzorgt Weide permanent campagnes, waaronder de introductiecampagne van Slimpie GO. Impact, de voor Slimpie uiterst belangrijke funfactor en een crossmediale aanpak (on line en off line) sturen het succes. Slimpie GO was en is te zien in abri’s op 600 NS-stations, in advertenties, op de Slimpie website en in vrolijke commercials, zowel voor televisie als voor YouTube.

Resultaat? Slimpie GO staat in één keer stevig op de suikervrije kaart en groeit vrolijk door.

Online uitdagingen en acties

Weide ontwikkelde en verzorgt de responisve Slimpie website voor mobiel, iphone en ipad. Intelligente Google-optimalisatie leidde tot een plus van 40% in de bezoekersaantallen binnen 12 maanden – and still counting!

Het websitebereik is zelfs zo hoog dat de site fungeert als online advertisingplatform, waar suikervrije surfers graag en vaak langskomen. Ze begroeten er eenheid tussen webpresentatie, merkbeeld, verpakkingen en advertising. De kern staat steeds voorop: 0% suiker, 0% calorieën, 100% smaak.

Clini Clowns actie

Slimpie past door z’n verantwoorde, suikervrije karakter uitstekend bij goede doelen. Bij Clini Clowns bijvoorbeeld, waarvoor het merk verschillende acties voerde. Weide tekende voor de campagnes, waarbij je een WK-clownsneus kon winnen bij flesjes Slimpie siroop en kon sparen voor vertederende beertjes

Kika actie

Slimpie zamelde geld in voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Van elk verkocht flesje Slimpie ging een deel van de opbrenst naar Kika. De multichannel communicatie omvatte website, social media, productstickers voor in het schap en supporting advertising. Allemaal Weide-producties.

Ook droeg Slimpie bij aan de Run for Kika: een significante injectie voor de stichting, die wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kinderkanker faciliteert.

Op de website

Op social media

Op de verpakking

Responsive design

Gevonden worden is één, perfect in beeld zijn op alle devices is twee. Beide targets zijn onze missie. Weide zorgt ervoor dat Slimpie’s website optimaal in beeld is en perfect functioneert op desktop, mobiel en tabets, zoals de iPad. Daardoor brengen bezoekers meer tijd door op de site, is het bouncepercentage lager en de belevingswaarde van de site onveranderlijk hoog - onafhankelijk van de resolutie.

Responsive design door Weide. Technische perfectie en maximalisatie van bereik gaan hand in hand.