VBTM Advocaten: dé inventieve vastgoedspecialisten. VBTM werkt voor professionele vastgoedpartijen (bouw, zorg, overheid en 230 corporaties). De groeiambities van VBTM brachten haar in contact met Weide. Dat resulteerde in 2016 onder andere in een nieuwe marketing-communicatiestrategie. Het bijzondere van VBTM, mede gestoeld op een bundeling van juridische specialismen en inventieve oplossingsgerichtheid, wordt door www.vbtm.nl overtuigend gecommuniceerd.

Positionering

Weide ontwikkelde voor VBTM een actuele positionering en communicatiestrategie. Een belangrijk aspect daarbij is dat VBTM, door de breedte waarin het vastgoedrecht binnen het kantoor wordt beheerst, vastgoedorganisaties juridisch compleet kan ontzorgen. In plaats van op maar één of twee specialismen, zoals veel concurrenten die slechts in een niche van het vastgoedrecht actief zijn.

Om dat aan te tonen is er veel aandacht voor de praktijk: cases, actuele ontwikke- lingen en interpretaties van wetgeving en jurisprudentie. Kennis delen is een gewaardeerde eigenschap van VBTM. Haar website getuigt daarvan.

Site als spin in het web

De nieuwe site van VBTM is de spin in het ‘web’ van een samenhangend geheel van communicatie-uitingen. Actualiteiten, nieuwsbrief en andere publicaties integreren tot een afgewogen mix die multi channel doelgroepen bereikt, inspireert en overtuigt.

Brancheconform maar onderscheidend. En soms andersom. Tekstueel in de heldere, professionele stijl van een echte copywriter.

Begeleiding fotografie en illustratiewerk

Weide bedacht een fotografie- en illustratiestijl voor VBTM die zowel zakelijk is als persoonlijke accenten aanbrengt. Essentieel, omdat het human capital van een advocatenkantoor niet de minste component is van het company profile. En omdat frisse, aansprekende en heldere illustraties een site over inhoudelijke thematieken een lichtvoetige meerwaarde meegeven.

Weide begeleidde de totstandkoming van de fotografie en verzorgde de illustraties.

Responsive design

Gevonden worden is één, perfect in beeld zijn op alle devices is twee. Beide targets zijn bij VBTM topprioriteit. Weide zorgt ervoor dat de website van VBTM optimaal in beeld is en perfect functioneert op desktop, mobiel en tabets, zoals de iPad. Daardoor brengen bezoekers meer tijd door op de site, is het bouncepercentage lager en de belevingswaarde van de site onveranderlijk hoog - onafhankelijk van de resolutie.

Responsive design door Weide. Dat pleit voor elke site.